Onze diensten

SANITAIR

Of het nu voor een lekkende douchekraan, sanitaire werken of voor een professionele badkamerrenovatie is, u kan steeds terecht bij Gijs Oris bv. Wij komen graag bij u langs om de huidige sanitaire installatie te bekijken, om zo een passende oplossing voor uw probleem te vinden. Voor elke installatie (groot of klein) maken wij gebruik van de meest moderne technieken.


VERWARMING

Heeft u een betrouwbaar bedrijf nodig voor de installatie en/of het onderhoud van een centrale verwarming in de regio of ver daarbuiten? Bij ons kan u terecht voor de installatie van een nieuwe verwarmingsketel zonder zorgen. Dit zowel voor herstelling als onderhoud. Wij besteden de grootste zorg aan uw apparaat, zodat u in elk seizoen gerust kan zijn van een warme en knusse woning.


Algemeen onderhoud

Wat verstaan wij zoal onder algemeen onderhoud installaties:

  • herstellen van boilers, verwarmingsketels, ...
  • herstellen van lekkende kranen, defecte toiletten, ...
  • onderhoud airco installaties

  • onderhoud en herstelling warmtepompen

AIRCO

Een warme leefruimte, een vochtige of te warme slaapkamer. Dit is allemaal te verhelpen door het plaatsen van een airconditioning (lucht-lucht warmtepomp). Een goede airco installatie zorgt voor een optimaal binnenklimaat waarin u de juiste temperatuur en luchtvochtigheid kiest in elk seizoen!

Aarzel niet en vraag uw offerte aan. Gijs Oris bv geeft uw deskundig advies bij het aanschaffen van uw airco. Onze geluidsvriendelijke A-merken lucht-lucht warmtepompen zullen u overtuigen! Een aangenamer gevoel creëren in uw woning, daar gaan wij voor! U kan rekenen op professioneel advies en wij plaatsen uw airconditioning tot in de puntjes afgewerkt zodat u, mits goed onderhoud, verzekerd bent van droge en verse lucht!


WARMTEPOMPEN

Een warmtepomp is één van de meest milieuvriendelijke en duurzame manieren om uw woning te verwarmen, te koelen en van warm water te voorzien. Een warmtepomp maakt gebruik van hernieuwbare energie die afkomstig is van de zon, de lucht of de grond. Dit wil zeggen dat u geen schadelijke CO2 meer uitstoot en u zo ook aanzienlijk bespaart op uw verwarmingskosten. Wenst u graag meer te weten over het gebruik van hernieuwbare energie? Contacteer ons via mail of telefoon en wij bekijken samen wat de mogelijkheden zijn voor een installatie op maat.